onsdag 26 oktober 2011

"Munkapågen" Andys derbytankar.

En av få som fått Andy på fall i år.
Foto: Roger Nielsen

Andy har Munka Ljungby som moderklubb. Trots det har han representerat Å/K i ett flertal derbyn. Vi har kollat läget med honom.

1. Du har Munka Ljungby som moderklubb. Hur går tankarna inför ett derby i ditt huvud?
-Klart man är extra laddad inför matcher mot Munka när man varit med från början och startat upp klubben och när man tänker tillbaka på alla dom andra matcherna med mycket folk på läktarna och dom heta känslorna på plan.

2. Du har precis som Mackan varit med i många derbyn förut. Har du något härligt minne att berätta från dom?
-Det var när vi mötte dom ute i Munka hallen när Munka startade i ett rasande tempo och om jag inte minns helt fel ledde dom med 3-1 efter första perioden sen gjorde dom oxå 4-1 i början på andra. Sen jobbade vi oss sakta in i matchen och vi vänder till 5-4 i slutet av matchen. Sen var det en av våra backar som fick en fin ide' att han skulle in framför mej med bollen och då lyckades en Munka spelare ta bollen och göra 5-5, nämner inga
namn men han vet vem jag pratar om :) . Blir sudden death och tror det är gamle räven Eliasson som avgör i förlängningen. Har aldrig sett coach så glad

3. Vi har släppt in minst mål i serien. Varför tycker du?
-Bra och stabila backar i alla femmor och mitt eget målvakts spel har blivit mycket bättre med lite hjälp av Rasses coaching på träningarna.

4. Vem vinner ikväll och med hur mycket?
Ses ikväll!
-Derby är derby och kan sluta hur som helst men tittar man på Munkas inledning av serien så tror jag att ÅK vinner med 9-3.

Vi tackar Andy och önskar honom lycka till ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar