torsdag 6 oktober 2011

Inför KFUM Malmhaug


Foto: Roger Nielsen


På söndag spelar vi en tuff bortamatch mot KFUM Malmhaug. Malmhaug är enligt mej den absolut stötsta favoriten tillsammans med SödraDal till att vinna serien!
Dom har värvat många bra spelare! Jesper Ekberg och Andy Hansson är två spelare som håller hög klass, samt ett par danska landslagsspelare! Men framför allt har dem fått en riktigt bra tränare i Mattias "Hacke" Johansson!! En tränare som har stora visioner och en härlig glöd! Detta är en kille som äter, sover och skiter innebandy! Hade äran att få jobbat med Hacke under förra säsongen när han var assisterande till mej i Landskrona Falcons! En kanonkille som jag är säker på kommer lyckas både med Malmhaug och sin egen tränarkarriär!

Inför Söndagens match har vi en hel del frågetecken: Hampus Malm är avstängd. Jonas Daneborn, Magnus Hallbäck och Filip Loman är skadade och kommer testas matchdagen. Martin Hansson går i väntans tider, ska bli pappa för första gången(uträknat 8/10)! Men vi räknar med att ställa upp med ett slagkraftigt lag och ge Malmhaug tufft motstånd!

Conny Camper


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar