torsdag 13 oktober 2011

Inför Willands

Foto: Roger Nielsen

Nu har vi kommit fram till omg 3!Åstorp/Kvidinge ställs mot obesegrade Willands IBK! En riktig toppmatch! Våra motståndare har börjat säsongen med att besegra Ramlösa borta och Gårdariket hemma! Fjolårets poängkung i serien Filip Olsson har även denna säsong börjat fantastiskt bra, hela 10 poäng har kommit från hans klubba! Willands har genom åren blivit kända för att spela en hawaiinnebandy! Resultat som 12-11 var ingen ovanligt när dem var i farten.. Tränaren Mattias Börjesson har börjat och strukturera upp defensiven och jobbet utan boll! Han är absolut på rätt väg och har verkligen fått ner siffrorna bakåt! Willands är en farlig outsider i årerts serie!
Vi har haft många härliga bataljor genom åren! Men undra om inte matchen för två säsonger sedan tar priset! Sista matchen för säsongen, förutsättningarna var glasklara: Förlorande lag skulle åka ur! Efter stor dramatik så avgör Mackan i tom kasse med 1 sek kvar!!
Kan vi hoppas på en repris på Fredag?

I Åstorpslägret ser det positivt ut. Tillbaka från förra veckans bortaseger är Markus Nilsson och Johan Igglund! Saknas nu gör endast avstängde Hampus Malm(tillbaka 23/10).

Hoppas på en bra match med en härlig inramning! /Coach Camper



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar