tisdag 13 september 2011

Vinst mot Engelholm

Andy svarade för en mycket bra match idag.

Det blev vinst i dagens match mot FBC Engelholm. Matchen slutade 5-4 (1-0,4-3,0-1)

Första perioden startade lite avvaktande med bra kontrollerat spel från båda lagen. Det var inte förrän Anton bestämde sig för att göra en utflykt från sin backplats som det blev mål. Han serververade Filip Loman som gjorde comeback efter sin skada. Skönt för Loman som haft en tuff sommar.

Andra perioden präglades av mycket utvisningar på båda hållen men det var vi som kunde dra nytta av det. Det blev inte mindre än tre mål i vårt powerplay efter mål av bla Jonas Daneborn. Samtidigt höll vi emot Engelholm i vårat boxplay. Det var istället Henrik Brendheden som i boxplay kunde göra vårat femte mål efter att ha rundat målet och lagt in bollen "köksvägen".

Tredje perioden började Engelholm sätta mer press vilket vi löste mycket bra till en början. Men när dom till slut fick utdelning stod det 5-4. Efter målet fortsatte dom att ösa på frammåt men bla tack vare mycket fint målvaktsspel av Andy i målet höll vi tätt resten av matchen.

Idag var vi mycket bra i vårt power och boxplay. Lite extra roligt att se Loman tillbaka. Stort plus även till firma Möller, Mini och Brendheden som åter gör en mycket bra match. Dessutom var våra "äldre" spelare, Andy och Daneborn mycket bra idag.

3 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten!! M.v.h Hejarklacken från Åstorp.

    SvaraRadera
  2. Härligt att se Åstorpare på läktaren.

    SvaraRadera
  3. Grattis till vinsten!! Träning ger resultat :) Bra att mixa laget med även äldre erfarna spelare tydligen :)

    SvaraRadera