söndag 11 september 2011

Vinst i Dm

Andy svarade för en mycket stabil insats idag.

Det blev en komfortabel vinst i den andra gruppspelsmatchen i DM. Malmö kunde besegras med klara 8-1 (3-1, 3-0, 2-0).

Första perioden startade i ett högt tempo med mycket chanser åt båda hållen men det va Andre Strömberg som kunde göra 1-0 med ett långskott. Strax där efter kvitterade Malmö efter ett långskott som styrde på två fötter och ställde den annars utmärkte Andy i målet. Efter det tog vi tag i spelet och började spela bättre och bättre. När perioden va över stod det helt rättvist 3-1 på tavlan efter mål av Martin Hansson och ytterligare ett av Andre.

Den andra perioden började som den första slutat med dvs med bra Å/K spel. Vi kontrollerade matchen och släppte till väldigt lite bakåt och inte ens i powerplay kunde Malmö skapa farliga målchanser. När vi senare fick powerplay så dröjde det inte länge innan Andre Möller hade gjort mål. Vi fortsatte perioden med högt bolltempo och bra rörelse och kunde gå till paus med 6-1 ledning. Det var Henrik Brendheden och Micke Wiberg som gjort varsitt mål.

Inför tredje pratade vi om att bara fortsätta på samma linje vilket vi också gjorde. Det va bra fokus, högt bolltempo och bra rörlighet igenom hela sista perioden med. Återigen va vi mycket bra defensivt och släppte till väldigt få målchanser. När slutsignalen ljöd stod det 8-1 på tavlan efter ytterligare varsitt mål av Martin Hansson och Henrik Brendheden.

På det hela taget en bra match av oss. Dessvärre kan vi bara konstatera att motståndet inte hade det bästa uppförandet. Dom dök upp 10 min innan match och sprang omkring matchen igenom och kändes väldig oseriösa.

Matchen dömdes av utmärkta Henrik Olofsson och Bengt Karlsson.