tisdag 27 september 2011

Vi kollar kaptenens premiärkänsla!




Henrik Brendheden är kapten i årets upplaga av Å/K IBS herrlag. Han har själv en mycket lyckad försäsong bakom sig. Poäng efter poäng har trillat in på kontot. Men nu börjar allvaret. Vi ställde några frågor för att kolla vad han känner.

1. Hur är känslan nu såhär nära premiären?
- Känslan är mycket bra tycker ja. Vi gjorde en bra match i söndags så de är bara att bygga vidare på det. Riktigt roligt att serien börjar nu. De är detta vi har tränat i sommar för.

2. Vad kan vi förvänta oss av laget mot Malmö?
- Ni kan förvänta er ett heltaggat Å/K. Som kommer sälja sig väldigt dyrt.

3. Du är kapten. Vad blir din uppgift nu när det startar på allvar?
- De är samma uppgift som de varit under träningsmatcherna. Att leda laget på banan med en bra inställning o kunna avgöra matcherna. Men även peppa o få ut så mycket som möjligt av de andra spelarna också.

4. Det har gått väldigt bra för dig i träningsmatcherna! Vad beror det på?
- De har gått helt okej under försäsongen, men de är nu det börjar på allvar så de är bara att lägga de bakom sig o visa att man kan leverera när de gäller också. Självklart går de inte bra för mig om ja inte har bra spelare bredvid mig. Mina lagkarmater har lika stor del i det.

5. Du spelar med hyffsat rutinerade spelare men vad tycker du om kedjorna i premiärlaget?
- Ja de är hyfsat rutinerade:). Men ja tycker att alla 3 kedjorna ser mycket bra ut. Alla femmor kan avgöra matcherna åt oss.

6. Vem avgör premiären?
- Jag tror Andy kommer vara grym imorgon. Han har sett riktig bra ut. O framåt är de inte omöjligt att Loman blir matchvinnare:).

Det återstår att se om kaptenen får rätt. Kom och se själva. Onsdag 28/9 kl 19.30 i Åstorps Sporthall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar