torsdag 19 januari 2012

Seriefinal?


Arkivfoto:Roger Nielsen

I nuläget är det Malmhaug och ÅKIBS som har minst tappade poäng. Att det i tabellen inte är 1:an mot 2:an beror på att Malmhaug har en bortamatch mot Förslöv som är framflyttad.

Å/K har ännu inte tappat någon poäng i seriespelet och Malmhaug har tappat fyra poäng. Vinst i dagens match och Å/K är sju poäng före, medan en förlust innebär ett försprång på ynka EN poäng!!

Lagen möttes i omgång två och då drog Å/K det längsta strået och vann matchen med uddamålet. 5-4 målet gjordes av Brendheden i matchens sista minut.

Malmhaug har ett par skarpskyttar i Andreas Hansson, Rasmus Olsson och Jesper Ekberg som Å/K måste se upp med!! Malmhaugs tränare, Mattias ”Hacke” Johansson, jobbade Conny tillsammans med i Landskrona förra säsongen. På fredag kväll står ”Hacke” i motståndarnas bås….

Under veckan har det varit en del frånvaro på träningarna på grund av sjukdom. Det verkar dock som att alla har tillfrisknat och är klara för spel i kvällens match. Det betyder att Hampus Malm och Filip Loman som missade förra omgångens match åter är tillbaka i laget. Till kvällens match är också Sebastian Becke spelklar. Becke har studerat och spelat i IBK Vara, men har bytt studieort och är åter Skånebo och tillbaka i Å/K. Det är fortfarande frågetecken kring Magnus Hallbäcks baksida. Senast fick Hallbäck gå av redan under uppvärmningen. Efter behandlingar i veckan så kommer han att göra ett nytt försök mot Malmhaug.

Se nu till att ta er till Sporthallen för att se en spännande match mellan de svarta krigarna och Malmhaug. Forza Å/K!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar