onsdag 25 januari 2012

Hallå Loman

Loman har precis gjort 2-0 mot Malmhaug
Foto: Ronny Olander

Filip va med och satte tonen för oss i Fredags. Han var inblandad i första målet med sin fina press och gjorde själv andra målet. Vi passade på att ställa några frågor inför nästa svåra match.

1.Det var er kedja som visade vägen senast mot Malmhaug med dom två första målen. Hur tyckte du det kändes i matchen?
- Ja det var skönt att vi fick in två snabba i början av matchen. Om jag ska säga vad vår femma kände efter matchen så var det att vi äntligen fick lite utdelning efter många matcher med mindre gjorda mål från våra klubbor. Tyckte annars hela laget kändes taggat och vi var verkligen redo för utmaningen.

2. Varför vinner vi matchen tycker du?
- Vi vinner matchen för att vi är ödmjuka inför utmaningen. Vi jobbar även hårt för varandra och ingen vek ner sig i fredags. Detta är nyklarna till att vi ska lyckas vinna matcher. Vi har även ett bra grundspel som vi tror mycket på och vi håller oss till planen hela tiden. Vi kanske inte gör vår bästa match rent spelmässigt men med hårt arbete och en tro på vad man gör kommer man långt.

3. Alla kedjorna spelar bra defensivt med. Varför släpper vi in så lite mål?
- Lite som jag var inne på i fråga 2 så tror vi på det vi gör. Conny har gjort ett fantastiskt jobb med att styra rätt försvarsspelet så att vi ska vara täta bakåt. Alla spelare jobbar hårt i försvarsspelet och det är grunden i vårt försvar. Vi har även ett riktigt bra målvaktsspel som ger oss en trygghet i spelet.

4. Ny toppmatch på fredag borta mot Willands. Vad kommer bli avgörande där? Är det stor skillnad på att spela hemma och borta?
- Ja det ska bli en rolig utmaning att åka och möta Willands på fredag. Jag tror att de som har mest energi kommer gå segrande från matchen. Vi måste ha rätt attityd på fredag och inte vika ner oss på något plan. Powerplay och boxplay kommer även bli avgörande. Det är klart att det finns skillnader mellan att spela hemma och borta. Dels kommer man till en ny hall och miljö och allt är inte som det är på hemmaplan där man vet hur allt fungerar. Men annars är det ingen större skillnad, det är minst 60 minuters innebandy i vilken hall du än kommer till - så det är bara att köra så det ryker!

Vi tackar för svaren och önskar lycka till på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar