onsdag 18 januari 2012

Malmhaugs Hacke.

Malmhaug tränas av den sympatiske och för många välkända Mattias "Hacke" Johansson. Han camperade förra året ihop med Conny i Landskrona Falcons. Vi passade på att ställa några frågor inför fredagens toppmöte.

1. Hur ser du på er höst i serien?
-Hösten tycker jag är ok även om vi fick ett onödigt poängtapp mot Malmö FBC U så har vi bärgat en hel del viktiga segrar i svåra matcher. Vi har en hel del matcher som går under "derby" stämpel vilket gör dem lite annorlunda i karaktären och med det i åtanke så är jag nöjd med hur vi genomfört höst delen rent resultats mässigt. Tyvärr har skador påverkat oss väldigt mycket vilket gjort att det tagit lite längre tid en beräknat att hitta helt rätt i speliden och vi har fått ändra en hel del på våra formationer. Nu verkar vi dock närma oss full styrka både i antal spelare men framförallt i utförandet av våra matcher och träningar.

2. Ni spelade inga träningsmatcher i jul men vann vårpremiären mot
Bjärred. E ni i full matchform direkt?
-Det stämmer, vi lagde istället fokus på att bibehålla och spetsa vår fysik under uppehållet så det var en hel del "rost" i mötet mot Bjärred men historie böckerna kommer inte att komma ihåg hur poängen hämtades utan bara att dom just hämtades. Vi är fortfarande rätt rostiga men matchen på fredag tror jag inte kommer avgöras på teknik utan snarare i kropp och huvud vilket betyder att det är viktigt man orkar göra det man ska i 60 minuter.

3. Vad är det som talar för er på fredag tycker du?
-Egentligen ingenting, vi ska spela på bortaplan mot serie favoriterna som inte har tappat en enda poäng, klart att det är en mycket svår uppgift och mycket ska gå vår väg om det ska lyckas oss att störa Åstorp. Vi har redan siktat oss in på att försöka vara med och spela om kval platsen egentligen, så fredagens match är ren och skär bonus om vi skulle lyckas knipa med oss nån poäng.

4. Du och Conny camperade i Falcons tillsammans. E det mycket prestige mellan er på fredag?
-Nej, i varje fall inte från min sida. Det är min erfarenhet att det ofta står i vägen för det viktiga fokuset vilket är att vinna innebandy matcher. Vinner Åstorp som de bör på fredag så är det inget konstigt i det och jag kommer gratulera Conny till en välförtjänt serie seger.

5. Vad/vem avgör matchen på fredag?
-Det gör Åstorps 1:a kedja, de har gått fram som en ångvält genom serien och det kommer de fortsätta med. Som sagt ett mindre mirakel ska till för att vi ska bärga några poäng från fredagens match.

Vi tackar Hacke och välkomnar honom till Åstorp på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar