tisdag 24 januari 2012

Fidde Persson

Arkivfoto: Ronny Olander

Fidde har en viktig roll i första kedjan. Med sin aggresivitet låter han aldrig motståndarna få en lugn stund. Han e en mycket bra bollvinnare och kämpar enormt under matcherna oavsett va det står. Vi passade på att fråga honom några frågor inför Willandsmatchen.

1. Vinst senast efter en stabil insats. Varför tycker du vi vinner mot Malmhaug?
-Ja det var verkligen en stabil insats! Vi gör väl inte vår bästa match men vi har hög lägsta nivån! Vi är ett bättre lag helt enkelt! Tar emot o säga det men Andy hade väl några bra eller tur räddningar;) Skönt att 2:a linan producera med!

2. På fredag är det ny viktig toppmatch. Denna gången borta mot Willands. Vad krävs för att vinna den tror du?
- Det krävs framförallt hårt jobb igen! Jag tycker att den är en svårare match! Dom e vassa offensivt! Liten tråkig hall och ingen läktare! Vi får inte ta så många utvisningar som sist för då blir det svårt!

3. Vi släpper in minst mål i serien. Vad beror det på tycker du?
- Vi spelar aggressivt o låter inte motståndarna få lugn och ro! Sen är vi ett lag! Vi anfaller med alla spelare o försvarar med alla spelare. Vi spelar vårt eget spel och rättar oss inte efter andra! Stabilt målvaktspel!

4. Din backpartner går som tåget i poängligan! Ser du honom i egna zonen någon gång?
- Ja "Bedan" har alltid gjort mycket poäng! Men nu även som back! Eller lirar han forward kanske..... Hahahaha! Tror nog han har lite till o ge ! Nä men jag håller helst hemåt så får de andra stjärnorna producera:)

Vi tackar Fidde för svaren och hoppas han och laget får med sig tre nya poäng hem på Fredag.

1 kommentar:

  1. "Nä men jag håller helst hemåt så får de andra stjärnorna producera:)" kmr från den största o bäst betala spelaren i ÅKs historia ;)

    SvaraRadera