lördag 12 november 2011

U-Laget Hjärnarp IBK – ÅKIBS 1-19

1 – 19 (0-2, 0-6, 1-11)

Dags igen för match med vårt utvecklingslag och idag bar det iväg till Hjärnarp för kvällsmatch denna fredag. Vi körde med tre hela femmor och vi kände oss laddade till tusen. Matchen startar vi i ett rasande tempo och vi tar kommando direkt. Vi är först i alla dueller och leder rättvis efter första perioden med 2-0. Alla tre femmorna sköter sig mycket bra och vi peppar varandra och ger positiv feedback både på planen och på bänken. Vi fortsätter att köra på även i andra perioden som vi vinner med 6-0. Tredje perioden börjar som de två andra och vi fullständigt krossar Hjärnarp som inte har en chans idag. Vi vinner tredje perioden med 11-1 och vi känner att stämningen är på topp.

Även idag har vi ett väldigt ungt lag som vi ställer upp med, dessutom har vi två stycken debutanter Max Wilson och Erik Wennerlund (målvakt). Tyvärr fick inte Erik hålla nollan, men vad spelar det för roll en sådan här dag.

Målskyttar i dagens match var följande:

Fabbe 4 mål
Bejamin 3 mål
Victor H 2 mål
Max 2 mål
Niko 2 mål
Rikard 2 mål
Pontus 1 mål
Hampus 1 mål
Martin 1 mål
Fidde 1 mål

Det är riktigt kul att vi har som många olika målskyttar, men får inte glömma vårt defensiva arbete som vi idag gör hur bra som helst. Kul är också att 4 mål kommer från backarna.

I dagens match spelade även Daniel Kristiansson backpar med Rikard Göransson. Även från denna plats fick han visa upp sig med en hel del fina framspelningar (4 st). Anmärkningsvärt är att vi har ett väldigt ungt lag idag. 1:a femman sent 80-tal och tidigt 90-tal. 2:a femman är alla födda -97 och i tredje femman två stycken 97:or, två 96:or och så Danne -77 (4 assister idag). Målvakterna födda -96.

En eloge till Danne, Pierre och Fidde som hela tiden peppar och tar hand om våra yngre killar, med snack och peppning. Guld värt!!

Vi vill tacka samtliga spelare för sin inställning i denna match och att ni lyssnar på det vi säger till er och tar det åt er. Vi ledare och den tillresta skaran av fans fick se en underhållande match med mycket fina kombinationer. Tack för att vi fick vara här istället för att sitta hemma och se på Idol. För en sak skall ni veta…. Ni är våra Idoler. Tack!!!

Mvh Thomas, Göran och Danne.

1 kommentar:

  1. Hjälp till att öka intresset för herrar division två Skåne genom att gå med i facebookgruppen. Diskutera, analyser, såga/hylla gör vad du vill men på en bra nivå utan angrepp

    http://www.facebook.com/groups/268447029868584/

    Henrik

    SvaraRadera