tisdag 22 november 2011

Jubilaren


Arkivfoto: Roger Nielsen

På fredag står Conny i båset för 50:e gången med herrlaget på hemmaplan i seriesammanhang! När han tog över laget låg dom i nedre regionen av division 4. Men tack vare en storsatsning lyckades han ta upp laget till div 2. Väl där nådde man redan första året en kvalplats. Nu är han tillbaka efter sin utflykt till Landskrona Falcons och segrarna har fortsatt trilla in på kontot.
Connys herrlagsfacit i Åstorps Sporthall är mycket bra. På dom 49 seriematcherna har han endast 1 förlust på ordinarie tid!! Vi ställde några frågor till honom.

1. Endast en förlust på hemmaplan med dig i båset. Hur kan det komma sig?
- Ja, det är otroligt! En förlust under ordinarie tid(Skillingaryd), har även en svidande suddenförlust mot Tygriket. Men 47 segrar är helt ok;) Har försökt bygga upp en känsla där vi ska känna oss trygga och ha ett bra självförtroende! Det är ju våran Borg och här ska ingen komma och hämta några poäng.. Allt efter som segrarna trillat in har ju självförtroendet växt och vinnarkänslan har blivit starkare och starkare! Samtidigt har vi ju haft fantastiskt bra lag och starka trupper!

2. Hur är din känsla när du går in på planen inför en hemmamatch?
- Nästan alltid positiv! Vet att vi är grymt starka och ofta rejält taggade! Vi har alltid haft bra arrangemang och mycket folk på läktaren och det gör att spelarna tänder till lite extra!

3. Om du jämför årets trupp med tidigare upplagor av Å/K. Hur står den sig?
- Som jag nämnde innan så har vi haft många bra trupper och spelare genom åren! Årets trupp är absolut en av dem bästa! Men undrar om inte truppen 08/09 varit den bästa! Men det är svårt att jämföra med tidigare upplager! Vår första femma denna säsong är nog den mest kompletta jag har jobbat med! Kompletterar varandra fantastiskt bra! Men där har varit många bra femmor genom åren!

4. Precis som jag skrev till Thomas Hansson i en tidigare intervju så känns det som föreningen mår bra just nu. Många lag som gör bra resultat. Håller du med? Varför tror du det är så?
- Håller absolut med! Tycker föreningen fått in många bra ledare i ungdomslagen! Framgång föder framgång! Ett härligt drag i hela föreningen.

5. Vad finns det som talar för att din 50:e match slutar med vinst?
- Vi är i en bra form och så är vi ju otroligt starka på hemmaplan;)

Det återstår att se på fredag om Conny får med sig ytterligare en vinst! Vi önskar honom lycka till på fredag och på resan mot 100.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar