måndag 8 augusti 2011

Sammanfattning av helgen



Första kjedjan firar efter ett mål mot Södra Dal. Foto: Henric Berggren

"Vi började äventyret redan på fredagsmorgonen med att besegra seriefavoriten i div 2, Södra Dal med 3-2. Matchen var ingen jättehöjdare men alltid skönt att inleda med en seger.
När sedan match nr två skulle starta var förutsättningarna glasklara. Om vi kunde vinna mot finska FBC Elit så skulle gruppen redan vara avgjord. Både vi och FBC Engelholm hade varit klara för slutspel. Tyvärr gör vi våran sämsta insats i turneringen. En riktig plattmatch. Det var inte mycket som stämde och vi förlorar med 4-3.
Nu förändras förutsättningarna helt. För att ha en chans till slutspel måste vi minst ta en poäng mot starka FBC Engelholm. Revanchlustan är stor och vi gör en helt OK insats. Vi står emot bra och har med oss 0-0 i paus. Tyvärr orkar vi inte hela vägen och Engelholm kan vinna andra perioden med 3-0. Detta betyder att Södra Dal går vidare som tvåa pga bättre målskillnad än oss. Engelholm är starkast i alla sina matcher och blir således ohotad etta i gruppen.
Helgen i övrigt har varit mycket trevlig och bra. Det fantastiskt fina vädret som kom på lördagen gjorde sitt till också. Vi använde hela 20 olika spelare under turneringen således är det svårt att bedöma allas insatser. Men vi är framför allt nöjda med målvaktsspelet i alla matcher.
Vi fortsätter nu vidare in i fas två av försäsongen. Nu ska spelidé och taktik finslipas för att vi ska vara som bäst när serien börjar. På lördag väntar Höllviken, nykomlingar i div 1, kl 13.30 i Åstorps Sporthall."

Tränarstaben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar