söndag 21 augusti 2011

Å/K IBS - Carlshamn 1-3

Sista matchen i turneringen slutade med förlust mot div 1 laget Carlshamn! Slutresultatet blev 1-3.
Matchen startade i ett lågt tempo men återigen ligger vi rätt i försvarspelet! Perioden slutar 0-0. Andra påminner mycket om första, tyvärr får Carlshamn en mycket tveksam straff som dem uttnyttjar och in för sista perioden är ställningen alltså 1-0! Efter att en Carlshamns spelare bågat in och vi inte orkade hänga med så utökas ledningen till 2-0! Å/K reducerar med ett par minuter kvar av matchen! Det är Jon Strömberg som mycket snyggt prickskjuter in målet! Med knappt en minut kvar avgör motståndarna matchen med slutresultatet 3-1.
Extra plus i denna match går till målvakten Christian Sunesson och anfallaren Johan Igglund!
Sammanfattninsvis under helgens tre matcher har vi fått svar på att vårt försvarspel sitter riktigt bra! Släppte in 10 mål på 3 fulltidsmatcher mot högre rankade lag! Endast 7 st i spel 5-5!
Släppte in minst mål i hela turneringen trots att vi inte vann en enda match..Framåt gör vi för lite mål! 5 stycken på 3 matcher är inte godkänt!
Men vi har prioriterat försvaspelet(fas 2) och inte jobbat med anfallsspelet någonting.
Fas 3 som startar om en vecka kommer anfallsspel, powerplay och andra offensiva detaljet slipas!
Tycker vi ligger helt rätt i våra förberedelser! Fick ett bra kvitto i helgen på att vår defensiv och fysiska status är mycket bra!
Vill passa på att tacka arrangörsklubben Röke för en bra turnering!