lördag 13 augusti 2011

Förlust mot Höllviken

Dagens match startade med ett heltänt Höllviken mot ett okonsentrerat ÅK. Så det va logiskt att Höllviken tog ledningen med både ett och två noll innan Marcus Pålsson kunde göra ÅK's första mål. Men då hade domarna (som vanligt var dom bra) dömt bort två mål för ÅK. Ett helt riktigt och ett mycket tveksamt. Efter det blev det bättre för ÅK's del men utan utdelning. 1-2 i paus således.

Andra halvlek började tyvärr som den första och Höllviken utnytjade två spelvändningar och ökade sin ledning till 4-1. Men sedan ville nr 11 va med i protokollet igen. Marcus gjorde sitt andra mål för dagen. Efter en hyffsad period blev spelet slarvigt och hafsigt igen och Höllviken kunde göra ännu ett mål innan paus.

ÅK gjorde en hel del förändringar i pausen och fick upp tempot bättre i tredje. Tyvärr kunde Höllviken göra 6-2 innan Marcus Pålsson gjorde sitt tredje mål för dagen. Höllviken kunde dessvärre återigen öka sin ledning innan Hampus Malm ville vara med i protokollet. 7-4 på tavlan. Sen hände det. Lasse Gunnarsson som vikarierade för dagen, smög upp och stänkte in ett skott under målvaktens arm. Så va slutresultatet spikat. 5-7.
Idag va det tyvärr för mycket slarv för att ÅK skulle kunna straffa Höllviken.
Men det är långt till seriepremiären. Det finns fortfarande mycket som ska slipas på. Tyvärr är många spelare vana vid att förlora och det märks ibland!
Lite extra plus till Johan Igglund idag. Även Jonas Daneborn som för dagen spelade back. Sen förstås till Lasse Gunnarsson som gjorde en assist och ett mål. Hampus Malm visar även han att han kommer tillföra laget mycket.