lördag 20 augusti 2011

Å/K-Södradal 2-4

Dagens andra match gick mot seriekollegan Södradal som hade slagit div 1 laget Carlshamn i sin första match! Matchen började med mycket bra spel från Å/Ks sida och halvvägs in i perioden kunde målkungen Brendheden styra in 1-0 på Marcus Pålssons långpass. I slutet av perioden kvitterar Södradal i Powerplay!
Mellanakten bjöd även den på två mål! Ett vardera. Å/K kvitteringsmål till 2-2 kom genom Marcus Pålsson i powerplay snyggt framspelad av Brendheden!
I tredje perioden tar Södradal ledningen genom en snygg spelvändning! Utan chans för Å/Ks målvakt Christian Sunesson.
Vi skapar ett bra tryck mot motståndarens kasse! I sista ansträngningen plockar vi ut målvakten och chansar med 6 utespelare! Efter att ha skapat ett par riktigt heta målchanser så kontrar Södradal in slutresultatet 4-2 i tom kasse!
Nöjd med att vårt försvarspel och kämparanda återigen var mycket bra!
Centern Jonas Nilsson förtjänar ett extra plus!