torsdag 4 augusti 2011

Gruppspel i Båstad.

Vi har tagit ett snack med gruppmotståndarna inför BOO och även vår egen Conny Camper.
Hur har försäsongen varit?
-Försäsongen har sett mycket bra ut. Vi har kört 3 pass i veckan sedan slutet av maj. Spelarna har jobbat hårt på träningarna och vi har sett tydliga förbättringar av den fysiska statusen. Under juli har spelarna tränat på egen hand utifrån individuellt anpassade träningsprogram.

Hur ser truppen ut? Nyförvärv och förluster?
-I nuläget är inga nyförvärv klara, men vi är nöjda med den trupp vi har.

Dina tankar inför Båstad?
-Båstad är i första hand en kul grej för spelarna där dom ska umgås och ha kul, men vi ska jobba lite grand med vårt låga försvarsspel och jag ska testa lite formationer. Vi ser fram emot tidiga morgonmatcher både på fredag och lördag.

Vi tackar Mikael Karlberg för pratstunden.

Hur har försäsongen varit?
-Försäsongen har sett bra ut med mycket slit och hög närvaro. Vi har kört en hel del "plast" oxå för att vara väl rustade inför kommande utmaningar.

Hur ser truppen ut? Nyförvärv och förluster?
-Vi har en hel del nyförvärv inför denna säsongen. Vi lyckades knyta till oss Dennis Sjöstedt och Adam Fredriksson från RIG Umeå, Mattias Samela från Umeå City, Jonathan Paulsson från Munka, Carl Nilsson från Landskrona Falcons, Pierre Granberg från Förslöv, Brian Nielsen från Fredrikshavn Bulldogs och Otto Ramå som gör comeback. Dessutom har vi utökat truppen med talangfulla spelare från våra egna led.
Vi har tappat Pierre Olofsson som slutar, Niklas Dahlgren VV84, Erik Sjölund Munka, Martin Löfgren oklart med klubb och Andreas Hansson som blir utlånad till Malmhaug KFUM.

Dina tankar inför Båstad?
-Båstad är som vanligt spelarnas turnering, där de nya spelarna ska känna sig som en del av laget inför kommande säsong. Men både Håkan och jag ser fram emot att få se vad laget kan prestera även om vi inte är i toppform. Gruppen ser jämn ut och jag tippar att både vi och Åstorp går vidare.

Vi tackar Dennis Mårtensson för snacket.



På grund av språkproblem har vi inte kunnat få några svar från FBC Elit men innebandyoraklet Conny säger så här om dom.
"Det är ett storvuxet lag med god fysik. Har även en hel del hårdskjutande spelare"

Hur har försäsongen varit?
-Vi har haft en bra försäsong. i början låg fokus på löpning och styrka. Efter hand har vi gått över mer och mer på explosivivtet. Där har vi använt oss av mycket duktiga Göran Sjöberg som kört en hel del brottningsträning med gruppen. Efter Båstad kommer vi gå in mer på speldetaljer och finslipa inför seriestarten.

Hur ser truppen ut? Nyförvärv och förluster?
-Truppen i sin helhet finns att läsa om här. Förluster är Bobby Sjögren till Ramlösa, Daniel Rudvall till Örkelljunga, Anton Tuvesson till FCH, Oscar Sjöstedt som slutar och Daniel Kristiansson som också slutar.

Dina tankar inför Båstad?
-Självklart vill alla göra ett bra resultat men Båstad är främst till för att få ihop gruppen och ha roligt. Vi ser detta som en bra start vidare in i vad vi kallar fas två (träningsmatchande). Truppen ser bra ut och förutom några som missar fredagens match på grund av jobb så är nästan alla tillgängliga för spel.

Tack Conny Camper och lycka till i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar