onsdag 29 februari 2012

Tjena Loman!

Filip firar efter ett av sina mål mot Bjärred.
Foto: Ronny Olander

Filip var en av lördagens bästa spelare mot Bjärred. Vi passade på att ställa några frågor inför matchen mot Falken från Landskrona som dessutom är Filips födelsestad.

1. Det blev vinst i lördags och stor poängskörd från din klubba! Hur kändes det?
- Ja det var skönt att vi kom tillbaka på vinnarspåret igen, direkt efter en onödig förlust helgen innan. Det kändes att alla i laget var revanschssugna och vi gjorde processen kort med att döda matchen redan efter en period. För min egen del är det självklart skönt att göra poäng, det är det jag ska göra som forward. Det viktigaste är fortfarande att vi vinner våra matcher i jakten på en division 1 plats.

2. Du spelade med Möller och Fabbe och ni såg ut att trivas ihop. Vad tyckte du?
- Det kändes mycket bra att spela med mina kedjekamrater i lördags. Tyckte vi hade bra rörelse och ett snabbt passningsspel och det brukar vara bra ingredienser för att lyckas få ett bra spel. Vill även lyfta upp Jonas och André som spelar backar i vår formation, de gör det möjligt för oss att spela det spelet vi vill och vi känner en trygghet bakåt. Allt börjar i försvaret. Känner man sig trygg där, brukar målen komma framåt.

3. Fabbe och Pontus gjorde debut från start och förra veckan gjorde Niko samma sak. Vad tycker du om våra ungdomars framfart?
- Tycker det är jätteroligt att de får chansen i A-laget. Alla har gjort det väldigt bra och de kommer bara bli bättre och bättre hela tiden. Framtiden ser ljus ut för Åstorp och det är bara att hoppas att det fortsätter så. Det är även skönt att se att de tar för sig och inte går undan i närkamper utan de smäller på och kör stenhårt varenda träning och match.

4. På lördag möter vi Falken. Du har ju spelat i Landskrona som ung. Är där några du känner sen gammalt?
- Ja det stämmer. Jag har spelat i Landskorna i sju år, så det var där hela min karriär och uppväxt började. Jag känner till några av spelarna, men det är inga jag har kontrat med. Mina närmaste kompisar från Landskronatiden har jag utanför innebandyn.

Vi tackar Filip och hoppas klubban fortsätter producera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar