tisdag 7 februari 2012

Hallå Brendheden

En vanlig syn dom senaste omgångarna.
Foto: Ronny Olander

Henrik har prickat in storformen lagom till serien ska avgöras. Han har öst in poäng dom senaste matcherna. Men vår kapten är mer än bara en poängmaskin. Han är en av dom hårdast jobbande spelarna i laget. Vi ställde några frågor till honom inför fredagens derby borta mot Munka IBK.

1. Vinst senast trots knackigt spel. Vad tyckte du det beror på?
- Ja de va skönt att de blev seger fast vi spelade dåligt. Vi va inte tillfälligt bra i försvarsspelet. Vi offrade inte oss på samma sätt som vi gjort de andra matcherna. Men på en hel säsong gör man plattmatcher o de är en grym styrka att vinna dem matcherna också.

2. Du har verkligen toppat målformen. Dom senaste omgångarna har du gjort mängder med poäng! Finns det någon förklaring?
- Ja de sista matcherna har de blivit lite poäng. Men de är mer tillfälligheter(har ju även gjort en del poäng till mackan). Anledningen till jag gör poäng är ju att jag har grymt bra spelare runt mig på banan.

3. Nu möter vi först Munka på fredag. Sen både Frosta och Bjärred därefter. Det är dom tre lag som har minst poäng i dagsläget. Hur ska vi göra för att vinna främst mot Munka men även dom andra matcherna?
- Vi ska spela vårt spel och vara bra i försvarsspelet, och inte underskatta något av lagen. Gör vi de vi ska så ska de vara 3 poäng på fredag.

4. Ni har fått nytt sällskap i er kedja några gånger nu i form av Sebastian Becke. Hur tycker du det funkar med honom i spelet?
- Ja Becke är tillbaka i laget o de är roligt. De har gått bra att spela med honom. Han är en smart spelare med bra spelsinne som även jobbar mycket hårt o vinner mycket boll.

Vi tackar Henrik och håller tummarna för att formen håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar