torsdag 2 februari 2012

Inför Förslöv

Arkivfoto: Roger Nielsen

På fredag vankas det derby! Bjäres stolthet Förslöv gästar sporthallen! Ett lag som har blandat rejält! Ligger på en säker mittenplats i tabellen! Förra omg slog man offensiva Gårdariket med 10-9!!
Förslöv har en hel del rutinerade spelare blandat med unga hungriga spelare! Enligt mitt tycke har man seriens bästa vänsterforward i storskytten Robin Nilsson!

För våran del ser det riktigt bra ut! Resultaten går verkligen med oss för tillfälligt! Men det är viktigt att vi fortsätter att fokusera på våra matcher och kommer väl förberedda i både huvud och kropp!
Hela 24 poäng kvar att spela om!
Till fredagens match saknas bortresta Anton Andersson och Hampus Malm! Tillbaka i laget efter att ha missat förra matchen pga jobb är Sebastian Becke!
På bänken kommer vi att få se tre stycken P15 killar! Nämligen Martin Lehmann, Fabian Hansson och Pontus Sjöberg! Tre otroliga talanger som har imponerat på träningarna!
Hoppas vi nu får se lika mycket folk på läktaren som senaste hemmamatchen mot Malmhaug!
Fredagen 3/1 kl 20 i Åstorps Sporthall!
Ses där!

1 kommentar:

  1. Skall bli riktigt roligt och se ett spännande derby.Extra roligt och se att ni har med era unga talanger.Hälsningar från ett troget fans.

    SvaraRadera