tisdag 14 februari 2012

Hallå Andy

Arkivfoto: Roger Nielsen

I Fredags var Andy bara 61 sekunder från att hålla nollan mot Munka IBK. Andy har varit lite "tungan på vågen" i vissa matcher och gjort en strålande säsong. Vi tog ett snack med honom inför Frostamatchen på fredag.

1. Du va en minut från att få hålla nollan mot Munka senast. Hur viktigt är det att få hålla nollan?
-Klart det är viktigt och framför allt riktigt kul om man lyckas göra det. Vi hade varit det första laget i serien denna säsong som lyckats nolla ett lag. Lite surt när det bara var en minut och en sekund kvar av matchen och så får dom ett "skitmål".

2. Du skrev på ett nytt kontrakt med Å/K nyss. Betyder det att du trivs bra? Vad känner du för klubben?
-Ja jag skrev på för en säsong till och det är mycket pga truppen vi har denna säsong, fantastiska killar och en grym sammanhållning och inställning. Sen har jag haft denna resa förr och stortrivs med Conny & Co som leder laget på ett proffsigt sätt.
Får säga att ÅK är laget i mitt hjärta.

3. Många man pratar med säger att dom tycker du är bättre än någonsin! Håller du med och vad är förklaringen till det isåfall?
-Ja denna säsong känns verkligen som den bästa någonsin i min innebandykarriär. Dels en riktigt bra försäsongsträning med Görans och Connys fys och att man fått vara helt skadefri. Sen att man känner tränarens förtroende höjer en ett par steg oxå. Dessutom har jag hittat en annan målvakts stil som funkat perfekt med hjälp av Rasse.

4. Vi möter Frosta hemma på fredag! Ett Frosta som tagit en hel del poäng på slutet. Vad tror du om den matchen?
-Alla matcher är viktiga, spelar ingen roll om det är botten eller toppen vi möter. Är fortfarande många poäng att spela om och alla lag vill ju slå en obesegrad serieledare. Tror Frosta kommer vara supertaggade på fredag så det gäller att vi alla kommer väl förbereda med bra träningar i veckan och sugna på att förlänga vår fina svit så ska vi plocka hem ytterligare tre viktiga poäng i jakten på div. 1.

Vi tackar Andy och hoppas nollan kommer någon annan gång. Kanske på fredag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar