torsdag 27 september 2012

Motsåndarkoll

På lördag är det äntligen premiär. Sävsjö står som bekant för motståndet. Ett lag som slutade på 6:e plats förra årets div 1 med 33 inspelade poäng. Vi passade såklart på att kolla läget med lagets tränare Jonas Karlsson.

1. Dags för ny säsong. Hur har försäsongen sett ut för er?
- Försäsongen har varit upp och ner men på slutet känns det som vi har hittat mer å mer rätt. Två segrar i de två senaste träningsmatcherna ger oss självförtroende och hopp inför premiären.

2. Har ni haft mycket omsättning i truppen inför årets säsong?
- Ja det har hänt en del i gruppen sen förra säsongen. Detta är året då många av klubbens talanger ska spela in sig i a-laget.

3. Vilka förväntningar har ni på er själva? Vad tycker du om serien i allmänhet?
- Vi ska gå ut å försöka få ut max av laget i varje match så får vi se hur långt det räcker när serien skall summeras. Jag tror det är en bra serie där Landskrona, Slätafly och Palmstaden kommer fightas om titeln.

4. Ert senaste besök i Åstorps Sporthall slutade med vinst för er! Men vad tror du om lördagens match?
- Att möta en nykomling på bortaplan i en seriepremiär är aldrig roligt. Hemmaspelarna tillsammans med publiken kommer förmodligen sprudlande av vilja och inställning. Jag hoppas förstås att vi ska vara minst lika taggade och kan stjäla alla tre poäng men vi kommer få slita hårt för att få med oss ett bra resultat.

Vi tackar Jonas för svaren och hälsar Sävsjö välkomna till Åstorp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar