tisdag 11 september 2012

Hallå Kapten Brennet

En syn vi vande oss att se förra året. Brennet som målskytt och matchvinnare.
Arkivfoto: Roger Nielsen

Nu börjar det närma sig seriestart. Vi passade på att ta ett litet snack med nyblivna pappan och till lika kaptenen i laget Henrik Brendheden.

1. Först och främst grattis till nya familjemedlemen!
Du startade själv träningsmatcherna med att fullständigt ösa in mål i Råbocka turneringen. Vad tycker du om lagets insatser såhär långt?
- Tackar så mycket! Ja de började bra för egen del ute i Råbocka. Men sen efter de har jag varit riktigt dålig faktiskt. Men de är bara att jobba vidare så vänder de förhoppningsvis snart igen. Vi som lag tycker ja de ser bra ut. Vi bygger vidare på de vi hade förra året. Ett bra försvarsspel. Vi släpper in väldigt lite mål. O framåt har vi många bra spelare så de är inget som oroar.

2. Det har tillkommit många yngre spelare till truppen i år. Inte minst våra egna 97:or men även yngre spelare utifrån. Hur viktig blir din roll som lagkapten i bland alla yngre?
- 97.orna va med o spelade en hel del med oss redan förra året så de vet va de handlar om. O de tar stora framsteg hela tiden. Min roll blir väl att stötta o peppa dem. O hjälpa dem lite extra så de kommer in i vårt spelsystem o lär dom hur de är att spela seniorinnebandy.

3. Du gjorde själv en rysligt massa poäng och framför allt klev du alltid fram när det behövdes förra året. Dessutom har du gjort många poäng i div 1 förr. Vad kan vi förvänta oss av dig denna säsongen?
- Kan förvänta er samma som förra året. Att alltid ge allt i varenda match. O ja ska göra så gott ja kan för att vara en ledare på planen.

4. Fyra av fem spelare är kvar från förstakedjan. Hur viktig blir den i år? Tror du där kommer vara andra kedjor som kliver fram?
- Vår femma ska som förra året vara en ledande femma. O de är klart att de är positivt att vi är 4 spelarna är kvar. (kan ju mycket väl vara så att vi blir alla 5 kvar😃) där kommer absolut vara andra femmor som kliver fram i år. Både Jimpa o Tuve ser riktigt bra ut o hittar varandra redan mycket bra.

5. Nu är det knappt 2 veckor kvar till serien startar. Vilka förväntningar ska publiken ha på laget i år?
- De kommer vara ett lag som kommer kriga stenhårt för varje poäng. Varje match kommer bli stenhård o jämn så då är de viktigt med en riktigt bra publik som stöttar oss så de blir som en spelare extra. Räkna med ett hel taggat Å/K även denna säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar