måndag 3 september 2012

Helgens resultat

Tuve fortsätter göra mål.
Arkivfoto: Roger Nielsen

I lördags mötte vi div 2 laget Laholm! Det blev vinst med 5-2! Denna match vilade vi bla vår första femma! Försvarspelet var bra och vi hade riktigt bra omställningar! Minuset var att vi inte hade den rätta skärpan i avslutningslägena! Vi skapade oerhört många bra chanser och borde gjort fler mål! Extra plus denna match går till backen Pontus Sjöberg och centern Victor Hansson!
Målskyttar: Victor Hansson 2, Anton Tufvesson, Jimmy Lagerkvist och Fredrik Johansson.

I söndags spelade vi vår första match i Skånemästerskapet! Vi åkte ner till Malmö och mötte Malmö FBC U(div2)! Matchen slutade med en 6-2 seger! Tyckte vi gjorde en helt klart godkänd match! Stark defensiv och emellanåt hade vi ett fantastiskt anfallsspel! Inför sista perioden ledde vi med 6-0 och gick ner oss lite i tredje perioden! Samtidigt rörde vi runder i femmorna! Men en bra start på gruppspelet!
Målskyttar: Marcus Pålsson 3, Henrik Brendheden, Jimmy Lagerkvist och Anton Tufvesson.

Ny match i Skånemästerskapet redan på onsdag!