fredag 2 december 2011

Christoffer Hassing


Gårdariket har inför året gjort ett fint nyförvärv i Christoffer Hassing. Hassing har oavsett klubb han spelat i alltid varit en poängmaskin. Vi passade på att ställa några frågor inför matchen på söndag.

1. Ni har, liksom vi lite nytt lag denna säsongen. Du är själv ny i Gårdariket. Hur tycker du det har sett ut såhär långt?
- Det stämmer. Vi har många nya och det verkar som det tar sin lilla tid för oss att spela ihop ett lag. Resultatmässigt har vi vissa matcher spelat lysande innebandy, medan vi vissa matcher förlorat ganska stort. Jag hade personligen räknat med att vi skulle haft ungefär 6 poäng mer i det här skedet av serien.

2. Vad vet du om motståndet på söndag?
- Inte mycket mer än att Åstorp har en riktigt bra förstafemma som producerat bra. Samt en bra tränare som jag pratat med ett antal gånger under åren.

3. Ni har gjort flest mål i serien. Är ni väldigt offensiva eller hur skulle du beskriva ert spel?
- Ärligt talat har vi producerat i underkant, vi har missat otroligt mycket målchanser. Men visst har vi ett offensivt lag, både forwards och backar.

4. Jonas Daneborn, som du spelade med i Sundet säger att "köksvägen" är lite av din specialitet. Stämmer det eller har han börjat tappa minnet påäldre dar:)?
- Haha, Daneborn den gamle räven. Han kommer få det hett om öronen på söndag. Det kan han räkna med. Det kan stämma att jag gjort ett antal "köksvägen" mål genom åren:).

Vi tackar Christoffer för pratstunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar