onsdag 26 mars 2014

Hallå Fidde

Fidde håller rent framför Tim i matchen mot SödraDal.
Arkivfoto: Ronny Olander

Fidde är en av dom som har erfarenhet och rutin från spel i högsta serien med FCH. Han har även gjort två säsonger med Falcons i Allsvenskan. Vi tog ett snack med honom nu när det börjar dra ihop sig för säsongens viktigaste matcher.

1. I Fredags säkrades platsen i play off 2 när SödraDal besegrades. Denna gången blev siffrorna 10-6. Vad va det som avgjorde till vår fördel tycker du?
- Jag tycker att vi är bättre lag,sen att vi vann borta mot dem. Det var nog nyckelmatchen. Vi är svårslagna hemma och åka hit och vinna 2 matcher på rad gör inte vilket lag som helst!

2. Nu väntar Craftstaden. Ett lag som vi vann mot hemma men förlorade mot i sista omgången på bortaplan. Vad känner du inför det motståndet? Vad vet du om laget?
- Det är helt klart ett bra lag, det har dom bevisat genom att ta sig hit. Att vi förlora där uppe säger inte jätte mycket! De gjorde helt klart en jätte match men samtidigt så hade vi inte mycket att spela för. Dom är ett lag som kan vara riktigt bra och ösa in mål när de är i flowet. Det har vi fått erfara.

3. Vad är det som talar för att vi ska vinna i bäst av tre matcher?
- Det kommer bli tajt i alla matcherna men vi har rätt många erfarna spelare och vi har ju 2 hemmamatcher,och hemma e vi svårslagna.

4. Hur tycker du sammarbetet i din femma har varit på slutet?
- Den har varit bra tycker jag, vi har satt defensiven riktigt bra Framåt har vi skapat mycket men kanske fått lite för dålig utdelning. Men det kommer.

5. Å/K har många rutinerade spelare. Hur tror du det påverkar nu när det blir matcher av större vikt?
- Jag tror att vi äldre rutinerade höjer oss ett par nivåer sådana här matcher, gillar o lira när de verkligen gäller något.

Vi tackar Fidde och önskar lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar