måndag 12 mars 2012

Kapten Brendheden

I fredags blev det klart att ÅKIBS står som klara seriesegrare trots att det återstår två omgångar. Vi tog ett snack med lagets kapten.

1. Vi tog chansen och avgjorde serien i fredags! Varför vinner vi serien tycker du?
- Ja vi tog chansen o de känns helt underbart. Vi vinner serien för vi är de bästa laget. Vi har varit bra i vårt försvarsspel i stort sett hela serien o sen har Andy varit grym i år. Man måste ha en bra målvakt för att vinna en serie.

2. Hur känns det att vara kapten för detta gänget?
- De känns underbart att få vara kapten för detta laget. Alla har verkligen gjort sitt yttersta för att vi ska vinna denna serien så de känns bra.

3. Du spelade själv en avgörande roll i fredags. Beskriv hur det kändes innan, under och efter en sådan match?
-Ja spelade en lika avgörande roll som de andra i laget. Tycker vi började ganska dåligt, mycket nerver. Men efter hand så blev de bättre o bättre så till slut hade vi bra kontroll på matchen. När slutsignalen gick va de bra vild glädje. De är underbart att vinna en serie. Härlig känsla.

4. Nu är det två matcher kvar av serien. Båda våra motståndare har mycket att spela för verkar det som. Hur ska vi motivera oss och göra vårt jobb även i dessa matcher?
- De kommer bli två tuffa matcher så de gäller vi är på tårna. Vi ska göra allt för att ta två segrar. När serien är färdigspelad så ska vi bara ha en förlust.

Vi lyfter på hatten och tackar för svaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar