tisdag 6 mars 2012

Hallå Hallbäck

Hallbäck och Brennet firade stora triumfer ihop mot Falken. Här oroar dom Bjärred.
Arkivfoto: Ronny Olander

Hallbäck har gjort en stark vårsäsong. Mycket tack vare att han fått bukt på sina skadeproblem. Det är naturligtvis väldig tryggt och skönt att ha en spelare med hans meritlista frisk i laget nu när det ska avgöras. Vi ställde några frågor till honom.

1. Det blev vinst mot Falken nere i Landskrona trots att dom hade sitt kanske bästa lag på hela säsongen. Varför tycker du vi vann?
- Vi gör väl ingen jättebra match, men spelar ändå ganska stabilt. Det är i början av andra som vi slappnar av och de kommer in i matchen. Annars kändes det som vi hade bra kontroll.

2. Det blev hela tre assist till Brennet i lördags. Är du en passningsspelare eller målskytt?
- Ser man på hela min karriär, så har jag nog några fler assist, precis som i år. Och hittar man Brennet i rätt position, då smäller det oftast.

3. Som alla vet så innebar Malmhaugs förlust i söndags att vi endast behöver en poäng på dom tre sista matcherna för att vinna serien. Du har spelat länge och besitter stor rutin. Hur ska vi göra för att inte tappa fokus och inställning och räkna med att det redan är klart?
- Det är fortfarande hårt jobb som gäller. Och att vi hjälps åt, verkligen fokuserar på det vi ska göra på planen, då ska det inte vara några problem.

4. Varför leder vi serien? Vad är det som gör årets ÅKIBS så bra?
- Vi har ett bättre lag än de andra lagen helt enkelt. Man vinner inte alla matcher utom en, på tur eller tillfälligheter. Vi har många som kan avgöra matcher, och så har Andy varit fantastisk i målet, förutom i lördags kanske..:)

Vi tackar Magnus för svaren och hoppas han får fira redan på fredag.

2 kommentarer:

  1. Tack Hallbäck men jag hade faktiskt lite feber :)

    SvaraRadera
  2. Haha, skyll på det Andy!

    SvaraRadera